Blog

Först och främst måste du ta reda på vad du vill använda din SUP till. Långa smala brädor är konstruerade för att gå snabbt, men blir väldigt instabila medans kort och breda brädor är utformade för att paddlas i vågor. Förutom Race och Wave SUP’s finns det Allround samt Touring SUP’s, som är de mest sålda modellerna. Här får du brädor som kan användas till allt och kan ge riktigt många timmar av nöje på vattnet.

Läs mer

Vi på Supstop.se har testat de nya modellerna av våra två storsäljare från Aqua Marina. De handlar alltså om modellerna Breeze och Fusion som uppdateras inför 2019. Vi som testat brädorna är Sara (55kg) och Adam (87kg). Testet gjordes i en lugn insjö i närheten av Stockholm.

Läs mer

Ska du ge dig ut på vattnet för första gången med din SUP? Då har vi en smart 9 stegs guide på hur du enkelt kommer igång första gången.

Läs mer

Stand Up Paddle tog Sverige med storm under 2018 och sporten vi är säkra på att sporten kommer växa ännu mer under 2019. SUP som det också kallas är en motionssport som också kan ge en väldigt rogivande känsla till utövaren.

Läs mer
Loading...